Thursday, October 1, 2009

salam aidilfitri

sudah d pertengahan syawal baru la leh dapat bersama blog.bukan apa..penat balik kampung belum habis...tup2 sampai je sabah mcm2 keje dan kursus plak kena pegi.banyak kerje kena settle kdg2 mcm tak larat dah badan dan kepala.

ramai yang menegur badan mama ni maintain..bukan sebab diet.tak sempat pun nak diet...berat dah turun.keje bertimbun2 dan melayan kerenah anak2 ni la menyebabkan mama ter'diet' tanpa disedari.

sekarang masih bz,so mama belum dapat up load new pictures.so sorry ye my frenzs.seronok dapat jumpa kawan2 sekolah.yang berpantang, yang baru pulang dari london, yang baru pulang ke terengganu, dan kawan2 lama lain.raye is the hepi time for this year.

1 comment:

  1. selamat ari raya ju...memang sibuk tul kat sekolah almaklum lar lama cuti.

    ReplyDelete