Thursday, August 27, 2009

Juadah berbuka tahun ini

Sepanjang bulan Ramadhan tahun ni hati terasa hepi jer sebab kat rumah ni bertambah ahli keluarga...Fahim dan ayah cik Aqim.meriah jer kalu time nak berbuka.takde la rasa sunyi seperti sebelum2 ni.seronok bila kita makan beramai-ramai lebih2 lg dengan keluarga sendiri. Walaupon mama penat melayan anak2 yang semakin 'memeningkan' tetapi mama enjoy sebab rumah tak sunyi sepi. dah seminggu kita berposa...abah belum pon penah ajak mama pi bazar Ramadhan.entah cmne rupa le bazar Ramadhan tahun ni.kalau sebelum2 ni...mmg tak lepas pegi bazar di fajar.Mujur le cuti sekolah..boleh la mama masak hari2.puas hati dapat makan mknn yg mama masak sendiri.
















4 comments:

  1. kat mana kak ju beli siput tu..nak beli gak la lama dah x makan siput sedut bestnya wat gulai lemak..duk gi pasar x der plok jupe..

    ReplyDelete
  2. haha..k.ima pon nak tya pasal siput sedut tu...hu terlior bangat daku menengok nyer...huhu

    ReplyDelete
  3. waaaa...bestnye...teringat lauk mak bln pose...menu istimewa ku di bln pose ialah Mee Kari...

    ReplyDelete
  4. rajinnye cik ju masak...ni boring doh asyik makan beli(mgu ni nak masak doh wlaupun tak cukup 40 ari)

    ReplyDelete